Over ons

Dit ben ik

Mijn naam is Hetty, ik ben 35 jaar en samen met Stefan trotse ouders van 3 prachtige dochters; Suus, Bibi en Lola. Ik ben het eerste aanspreekpunt van Jouw Event Team en het organiseren en stylen van bruiloften en events is mijn grote passie.

 

Wil je me nog iets beter leren kennen? Mijn dag start niet zonder koffie (lees; geen ochtendmens), ik ben gek op wijn en lekker eten, mijn favo seizoen is de zomer en ik moet mezelf iedere week naar de sportschool slepen ;). Ik organiseer regelmatig etentjes met vrienden en familie en zorg er dan voor dat niemand iets tekort komt.

Verder ben ik iemand die positief in het leven staat en vind ik het heerlijk om dingen te regelen en to-do lijstjes af te vinken. Schakelen met verschillende partijen en mensen ontzorgen is wat ik het liefste doe. Het is zo heerlijk om na afloop de hartverwarmende reacties te mogen ontvangen. Daar doe ik het voor!

LEES MEER OVER ONS

Waar ik voor sta

Een zorgeloze dag

Jouw Event Team neemt alle zorgen uit handen en denkt graag met je mee. Wij zijn flexibel en mega enthousiast om samen een onvergetelijk event neer te zetten!

Transparantie

Wij houden van een open en transparante manier van communiceren, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Persoonlijk

Het is ons doel een event te organiseren waar jij met warme gevoelens aan terug kunt denken. Daarom vinden wij het heel belangrijk om jou goed te leren kennen!

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door