21 Dinner Styling

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?

Word je binnenkort 21 en ga je dit uitgebreid vieren met een 21 diner? Dan wil je waarschijnlijk lekker uitpakken met een diner aan een prachtige tafel. Misschien weet je al heel goed wat je wilt en heb je Pinterest al helemaal uitgespeeld. Of misschien heb je juist nog geen idee en kan je wel wat advies gebruiken. Bij ons is alles mogelijk en wij denken graag met je mee. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag om er een onvergetelijk diner van te maken.

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Kosten v.a. € 18,95 p.p. (excl. organisatiekosten)

Servies voor 3 gangen

Bestek voor 3 gangen

Wijn- en waterglazen

Servetten, tafelloper en tafelkleden

Kandelaren en kaarsen

Vazen (bloemen is nog exclusief want dit is geheel afhankelijk van het budget en de wensen)

Wij zorgen ervoor dat de tafel geheel naar jouw wensen wordt gestyled

Na afloop komen wij alle spullen weer ophalen. Het servies, bestek en glazen zullen wij afwassen. Het hoeft enkel afgespoeld te worden.

Foto van: puuurmoment

EEN ONVERGETELIJK 21 DINER

Een heerlijk diner met al je vrienden aan een prachtig gestylde tafel. Klinkt als dé perfecte avond toch?

Wij helpen je graag om deze droom te verwezenlijken. Wij hebben al tientallen 21 diners mogen organiseren met heel uiteenlopende thema's en kleuren. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee. Je zit bij ons niet aan een vast thema vast. Dus vertel ons je wensen en wij zorgen voor de rest!

Contact

HOE GAAT WE TE WERK?

1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Op basis van jouw wensen stellen we een persoonlijke offerte op.

2

Jouw persoonlijke stylingplan

Ben je net zo enthousiast geworden als wij en mogen wij de styling van jouw 21-diner organiseren? Dan gaan we voor je aan de slag. We starten met het maken van een stylingplan. Deze nemen we daarna samen door en pas als jij helemaal tevreden bent gaan wij alle spullen verzamelen.

3

Jouw persoonlijke 21 diner!

Op de dag van jouw 21-diner zorgen wij ervoor dat de tafel ruim van tevoren helemaal klaar staat. Wij stylen de tafel zoals we hebben besproken en de dag na afloop komen we alle spullen weer ophalen. Het servies hoeven jullie alleen maar af te spoelen, de afwas doen wij voor je!

Allemaal vragen?

Ik snap heel goed dat een event plannen veel vragen met zich mee brengt! Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.

Wat klanten zeggen

WAT KLANTEN ZEGGEN

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door