Babyshower

VERRAS DE MOMMY-TO-BE MET EEN ONVERGELIJKE BABYSHOWER

Wil je binnenkort iemand verrassen met een onvergetelijke babyshower? Wij helpen je hier graag bij want het kost vaak veel tijd en energie. Daarnaast is het ook fijn als iemand op de dag zelf de organisatie uit handen neemt zodat je zelf ook optimaal kunt genieten. Daar kan de eventplanner van Jouw Event Team jullie bij helpen!

Wat kunnen we voor jou betekenen

Wij kunnen de babyshower stylen geheel afgestemd op jullie wensen. hebben jullie een bepaald thema of kleur in gedachten? Willen jullie graag de tafel helemaal mooi aangekleed hebben? Of zijn jullie daarnaast ook nog opzoek naar overige decoratie om de ruimte mooi aan te kleden? Vertel ons jullie wensen, alles is mogelijk!

Daarnaast kunnen we jullie ook helpen bij het vinden van de perfecte locatie of overige leveranciers om de perfecte babyshower te organiseren.

Denk hierbij aan:

  • Cateraar
  • Fotograaf/videograaf
  • Entertainment, etc.

Een heerlijke dag voor de mommy-to-be

De laatste loodjes zijn aangebroken voor de aanstaande moeder dus het is tijd om haar in het zonnetje te zetten! Samen gaan we een gezellige dag organiseren waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Jouw Event Team is specialist in het organiseren van babyshowers, dus wij hebben de nodige tips, ideeen en styling.

Contact

HOE GAAT WE TE WERK?

1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen en ideeen te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie graag door ons willen laten regelen, maar wij horen ook graag welke stijl jullie mooi vinden, wat jullie budget is en eventuele overige wensen.

2

Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een offerte op en maken we een concept voor het moodboard. Gaan jullie akkoord met de offerte en mogen we voor jullie de styling verzorgen? Leuk! Dan plannen we een locatiebezoek in (indien dit mogelijk is) om de mogelijkheden en ideeen te bespreken. Na het locatiebezoek werken we het stylingplan verder uit. We horen graag wat jullie ervan vinden en alles is eventueel nog aan te passen. Als jullie 100% tevreden zijn gaan wij aan de slag om alles spullen te verzamelen.

3

Detailgesprek

Een aantal weken voor de babyshower hebben we een detailgesprek om alle ideeen nog een keer te bespreken en eventueel nog de laatste aanpassingen te doen.

4

De dag van de babyshower!

Op de dag van de babyshower zorgen wij ervoor dat alles volledig naar jullie wensen wordt gestyled. Als jullie na afloop ervoor zorgen dat alle spullen na afloop weer worden verzameld komen wij de volgende dag alles weer ophalen

Allemaal vragen?

Ik snap heel goed dat een event plannen veel vragen met zich mee brengt! Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.

Wat klanten zeggen

WAT KLANTEN ZEGGEN

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door