Weddingplanner

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Jullie willen graag een droomhuwelijk organiseren, maar hebben jullie geen idee waar je moet beginnen? Hebben jullie daarnaast ook niet uitgebreid de tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken. Kies dan voor het pakket 'Weddingplanner Briljant', zodat alles geregeld wordt door een professionele weddingplanner.

Vertel ons jullie wensen en wij regelen het! Uiteraard houden wij in aanloop naar de grote dag nauw contact met elkaar, om zaken af te stemmen en te bespreken. Maar verder hoeven jullie je alleen bezig te houden met de leuke dingen zoals de taart proeven, wijn proeven, prachtige locaties bezoeken etc. Wij regelen vervolgens het uitzoekwerk, de onderhandelingen, budgetbewaking, contact met leveranciers, styling etc. Op deze manier wordt trouwen nog leuker en vooral ontspannen!

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Kosten vanaf €2199,-

We starten met een uitgebreide brainstormsessie om helder te krijgen hoe jullie droom bruiloft eruit moet zien.

We selecteren de beste locaties en leveranciers die aansluiten op jullie wensen. Denk hierbij aan een fotograaf, videograaf, visagist, dj/band, etc.

Persoonlijke weddingchecklist

Budgetbewaking

Bijhouden van RSVP's

Ook als mensen speeches of allergieën willen doorgeven mogen ze dat bij mij doen.

Ik stel een gedetailleerd draaiboek op en bespreek deze met alle leveranciers.

Contact onderhouden met leveranciers.

Onbeperkt overleg via de telefoon of per mail

In aanloop naar jullie bruiloft plannen we periodiek een update gesprek in, zodat we regelmatig met elkaar de voortgang kunnen bespreken.

Daarnaast plannen we een aantal weken voor jullie trouwdag een detailbespreking in om de gehele dag van A-Z door te spreken en de laatste afspraken te maken.

8 uur ceremoniemeester2schap op jullie grote dag (uiteraard is dit aantal uren uit te breiden)

Kortom, ik zorg ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd zodat jullie optimaal kunnen genieten samen met jullie familie en vrienden!

EEN ZORGELOZE DAG

Het is ons doel om samen jullie droom bruiloft te realiseren. Een ongedwongen sfeer waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.  Jouw Event Team neemt alle zorgen uit handen en denkt graag met je mee. Wij zijn flexibel en mega enthousiast om samen een onvergetelijke trouwdag te organiseren waarbij jullie alleen maar 'JA' hoeven te zeggen en moeten genieten!

Contact

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de klik er is en om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast bespreken we ook of jullie al een idee hebben hoe jullie grote dag eruit moet komen te zien. Hebben jullie nog geen idee? Geen stress, wij denken graag met jullie mee!

2

Let's go!

Na het kennismakingsgesprek sturen wij een offerte op. Hebben jullie deze goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag!

 

3

Plan van aanpak

Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd en geregeld. Maandelijks komen we samen om de voortgang te bespreken en de volgende acties in gang te zetten. Zo zorgen we ervoor dat we ruim op tijd klaar zijn met de voorbereidingen en alle leveranciers precies weten wat er van ze wordt verwacht.

4

Dé grote dag

Het is zover! Alles is tot in de puntjes voorbereid en nu is jullie grote dag aangebroken. Terwijl jullie een ongedwongen dag beleven en volop aan het genieten zijn samen met jullie vrienden en familie, zorgen wij er achter de schermen voor dat alles soepel verloopt.

Allemaal vragen?

Ik snap heel goed dat een event plannen veel vragen met zich mee brengt! Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.

Wat klanten zeggen

WAT KLANTEN ZEGGEN

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door