Wedding styling

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Om jullie trouwdag nog mooier te maken mag geweldige styling natuurlijk niet ontbreken! Op Pinterest hebben jullie waarschijnlijk al super veel inspiratie opgedaan maar hoe gaan jullie dat op de dag zelf nu realiseren? Daar helpen wij je graag bij!

Vertel ons jullie wensen, ideeen en budget en wij gaan aan de slag met een persoonlijk stylingplan. Van welkomstbord, tot ceremoniezaal en van taarttafel tot dinertafel, wij stylen het met veel liefde!

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Kosten v.a. € 1599,- (o.b.v. 30 personen)

Een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Denk hierbij aan welke stijl en kleuren jullie mooi vinden, maar ook jullie budget en eventuele overige wensen.

Een persoonlijk stylingplan op basis van de wensen die we tijdens het kennismakingsgesprek hebben besproken.

Aankleding voor de receptie, bijvoorbeeld voor de kado- en de taarttafel

Een welkomstbord inclusief decoratie

Complete styling voor de ceremonie. Denk hierbij aan een mooie backdrop, zuilen voor de bloemen, een mooi bankje waar jullie op zitten, etc.

Styling voor de dinertafels. Bijvoorbeeld mooie tafellopers, servetten, kandelaren en kaarsen, onderborden, etc.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles wordt opgebouwd en tijdig klaarstaat zodat jullie nergens omkijken naar hebben.

*Bloemen en drukwerk zijn exclusief, omdat de prijzen hiervan erg afhankelijk zijn van jullie wensen. Wel kunnen we jullie hierin adviseren en in contact brengen met onze favoriete leveranciers.

De dag na afloop komen wij de spullen weer ophalen.

Foto van: puuurmoment

DE PERFECTE STYLING VOOR JULLIE BRUILOFT

Wij zorgen voor styling die perfect aansluit bij jullie wensen en zorgen ervoor dat alles op jullie trouwdag wordt klaargezet en opgebouwd. Dat scheelt weer veel werk voor de ceremoniemeesters!

 

Hebben jullie interesse in alleen de styling voor bijvoorbeeld het diner? Geen probleem! Vertel ons jullie wensen en samen gaan we kijken naar jullie persoonlijke stylingplan.

Contact

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1

Kennismaking en offerte

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen en ideeen te bespreken. Nog geen idee wat jullie willen? Geen probleem, dan gaan we samen opzoek naar de stijl die past bij jullie bruiloft.

Aan de hand van dit gesprek stellen we een offerte op en maken we een concept voor het moodboard.

2

Stylingplan

Gaan jullie akkoord met de offerte en mogen we voor jullie de styling verzorgen? Leuk! Dan plannen we een locatiebezoek in om de mogelijkheden en ideeen te bespreken. Na het locatiebezoek werken we het stylingplan verder uit. Als jullie 100% tevreden zijn gaan wij aan de slag om alle spullen te verzamelen.

3

Detailgesprek

Een aantal weken voor jullie bruiloft hebben we een detailgesprek om de puntjes op de 'i' te zetten en eventueel nog de laatste aanpassingen te doen.

4

Jullie grote dag

Op jullie trouwdag zorgen wij ervoor dat alles volledig naar jullie wensen wordt gestyled. Als jullie ceremoniemeesters ervoor zorgen dat alle spullen na afloop weer worden verzameld komen wij de volgende dag alles weer ophalen.

Allemaal vragen?

Ik snap heel goed dat een event plannen veel vragen met zich mee brengt! Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.

Wat klanten zeggen

WAT KLANTEN ZEGGEN

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door