Ceremoniemeester

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Jullie willen de locatie en alle leveranciers zelf regelen, maar op de dag zelf willen jullie vooral genieten met jullie familie en vrienden. Door mij als professionele ceremoniemeester in te huren kunnen jullie alles een paar weken voor jullie trouwdag volledig aan mij overdragen en zorg ik ervoor dat alles op de grote dag zelf tot in de puntjes wordt geregeld. Op deze manier hoef je ook geen familie of vrienden te vragen voor deze verantwoordelijke taak. Het is toch heerlijk als zij ook volop kunnen genieten?

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Kosten vanaf € 995,-

Een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en daarnaast ook jullie ideeen en plannen voor jullie bruiloft te bespreken.

We sturen jullie een persoonlijke checklist waarin overzichtelijk staat wat er nog geregeld moet worden en waar jullie aan moeten denken.

We plannen een locatiebezoek in om jullie plannen voor jullie grote dag alvast wat meer in detail te bespreken.

In aanloop naar jullie bruiloft hebben wij regelmatig contact. Ik ben onbeperkt bereikbaar voor vragen of tips. Jullie mogen altijd contact opnemen en ik denk graag met jullie mee .

Ik maak een leverancierslijst en uitgebreid draaiboek.
Nadat het draaiboek compleet is zal ik contact opnemen met alle leveranciers om ook met hen de laatste punten te bespreken, mijn contactgegevens door te geven en te verifiëren of alles helder is.

Een aantal weken voor jullie bruiloft plannen we een detailgesprek in waarin we van A tot Z jullie trouwdag zullen doornemen. We bespreken al jullie wensen en ideeen zodat ik overal van op de hoogte ben en jullie vanaf dat moment zoveel mogelijk kan ontlasten.

Uiteraard ben ik daarnaast aanwezig op jullie bruiloft als ceremoniemeester. In het pakket zitten 8 uren aanwezigheid inbegrepen (dit is uit te breiden). Op de dag zelf ben ik het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle leveranciers, de locatie en alle genodigden.

Ik ben aanwezig om de dag te coördineren en ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor de ondersteuning bij de opbouw en voorbereidingen op locatie.

EEN ZORGELOZE DAG

Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag! Een dag waarop jullie volop kunnen genieten samen met jullie lieve familie en vrienden. Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen wordt geregeld zodat jullie nergens omkijken naar hebben.

Contact

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1

Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want de klik moet er van beide kanten natuurlijk wel zijn!

2

Let's go!

Na het kennismakingsgesprek sturen wij een offerte op. Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik? Dan gaan we aan de slag!

Ik stuur jullie een persoonlijke checklist toe zodat jullie overzichtelijk hebben wat er geregeld moet worden. Daarnaast plannen we een locatiebezoek in zodat we jullie dag alvast iets meer in detail kunnen bespreken.

3

Detailgesprek en draaiboek

Een aantal weken voor jullie trouwdag ook nog een detailgesprek in waarin we alle ins en outs van jullie bruiloft gaan bespreken. Na dit gesprek ga ik het draaiboek uitwerken en neem ik contact op met alle leveranciers. Uiteraard ben ik in aanloop naar jullie bruiloft bereikbaar voor vragen en tips.

4

Jullie trouwdag!

Daarnaast zijn wij uiteraard aanwezig als ceremoniemeester op jullie trouwdag. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en alle leveranciers. Wij verzorgen de coördinatie en zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt.

Allemaal vragen?

Ik snap heel goed dat een event plannen veel vragen met zich mee brengt! Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.

Wat klanten zeggen

WAT KLANTEN ZEGGEN

© 2023 Jouw Event Team | Webdesign & ontwikkeling door
link naar de website van dunico
© 2023 Jouw Event Team
Webdesign & ontwikkeling door