frgehtn

button

Onbezorgd genieten van jullie bruiloft

Willen jullie graag zelf alle voorbereidingen treffen, maar op de grote dag onbezorgd kunnen genieten? En willen jullie ook niet jullie vrienden en familie belasten met deze grote verantwoording? Dan is het inhuren van een ceremoniemeester van Jouw Event Team de ideale oplossing! Jullie kunnen zelf alle voorbereidingen treffen, en wij zullen op de grote dag ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat alle leveranciers zich aan hun afspraken houden. 

Onbezorgd genieten van jullie bruiloft

Willen jullie graag zelf alle voorbereidingen treffen, maar op de grote dag onbezorgd kunnen genieten? Dan is het inhuren van een ceremoniemeester van Jouw Event Team de ideale oplossing! Jullie kunnen zelf alle voorbereidingen treffen, en wij zullen op de grote ervoor zorgen dat alles volgens planning verloopt en dat alle leveranciers zich aan hun afspraken houden. 

Hoe ziet het ‘Ceremoniemeester’ pakket eruit?

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Adviezen over de beste leveranciers voor jullie bruiloft en we denken graag met jullie mee over de invulling van jullie dag

Een persoonlijke wedding checklist

Beschikbaar voor vragen en verzoeken van genodigden, bijvoorbeeld RSVP reacties, doorgeven van allergieën en dieetwensen, speeches, etc

Inclusief één locatiebezichtiging om alvast de planning van de dag door te nemen

Ongeveer twee weken voor jullie trouwdag plannen we een uitgebreide detailbespreking in

Maken en beheren van het draaiboek en de leverancierslijst

Laatste check met alle leveranciers

Gehele dag aanwezig op jullie huwelijk (8 uur lang) om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt en jullie samen met al jullie vrienden en familie kunnen genieten

Eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en leveranciers. Zowel op de trouwdag zelf als vlak voor de trouwdag

De prijs voor het standaard 'Ceremoniemeester' pakket bedraagt €995,-.

Bovenstaande prijs is o.b.v. één weddingplanner. Afhankelijk van het aantal genodigden en de invulling van de dag kan in overleg een extra weddingplanner wenselijk zijn. Extra diensten zullen per uur worden berekend á €55,- per uur. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief parkeerkosten en reiskosten (€0,35 per kilometer vanaf Noordwijk)

Beautiful young bride and groom on a meadow in the evening, holding sparklers.

Interesse? Neem gelijk contact op

Behoefte aan meer ondersteuning?
Bekijk ook onze andere weddingplanner pakketten.
 • Weddingplanner op maat
  • Jullie kunnen zelf aangeven welke hulp jullie nodig hebben
  • Gebruik maken van onze expertise en creatieve ideeën
  • Profiteren van ons netwerk en eventuele kortingen
  • Volledig op maat
  • Uurtarief bedraagt €55,- per uur incl. BTW
 • Weddingplanner Briljant
  • Volledige organisatie en planning van jullie huwelijk
  • Selecteren van de perfecte locaties en beste leveranciers
  • Aanwezig als ceremoniemeester op jullie huwelijksdag
  • Alleen de lusten, niet de lasten
  • V.a. €2295,- incl. BTW
Hoe gaan we te werk als jullie een ceremoniemeester in willen huren?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen en over jullie wensen te praten. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met jullie mee.

2. Offerte. Vervolgens sturen wij een offerte op maat en een plan van aanpak toe.

3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldige bruiloft neerzetten? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!

4. Plan van aanpak. Wij sturen jullie een persoonlijke wedding checklist toe zodat jullie kunnen beginnen met de voorbereidingen. Daarnaast stellen wij alvast een eerste versie van het draaiboek op.

5. Afspraak op locatie en een uitgebreide detailbespreking. In aanloop naar jullie bruiloft hebben wij regelmatig contact. Daarnaast spreken we twee maanden voor jullie trouwdag af op locatie om de dag door te spreken en zullen we ongeveer twee weken voor jullie trouwdag nog een laatste detailbespreking inplannen.

6. Final check. Vervolgens nemen we contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.

7. De dag zelf. Daarnaast zijn wij uiteraard aanwezig als ceremoniemeester op jullie trouwdag. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en alle leveranciers. Wij verzorgen de coördinatie en zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt.

Na afloop van jullie grote dag blikken we graag met jullie terug op een geweldige dag onder het genot van een glaasje bubbels.