frgehtn

button

Complete bruiloftstyling
V.a. €1499,-*

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken om ervoor te zorgen dat de styling van jullie huwelijk helemaal tot in de puntjes wordt verzorgd? Of hebben jullie zelf al toffe ideeën maar geen idee hoe jullie dit tot uitvoering moeten brengen? Daar kunnen wij jullie bij helpen!

We horen graag jullie wensen en ideeën en zorgen er dan vervolgens voor dat alles perfect bij elkaar past en helemaal bij jullie stijl past. We denken hierbij aan de kleinste details en komen met creatieve ideeën, zodat jullie bruiloft jullie Pinterestbord overtreft ;).

Hoe ziet het pakket eruit?

De prijzen zijn natuurlijk enorm afhankelijk van jullie wensen. Maar vanaf €1499,-* zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft van A tot Z wordt gestyled. Denk hierbij aan de styling voor het ontvangst, de ceremonie, dinerzaal en feestzaal. We denken graag met jullie mee over de mogelijkheden die binnen jullie budget passen.

Hebben jullie interesse in de styling van bijvoorbeeld alleen de ceremonie? Of juist alleen het diner? Ook dit is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het pakket ziet er als volgt uit:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Stylingconcept
  • Locatiebezoek
  • Compleet stylingplan
  • Detailbespreking
  • Transport
  • Op- en afbouw
  • Styling van de locatie op de ochtend van jullie grote dag. De volgende dag komen we alle stylingitems weer ophalen

* Deze prijs is op basis van 30 gasten en exclusief reiskosten, parkeerkosten, bloemen en artikelen die wij in moeten huren.

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen, ideeën en budget te bespreken.

2. Stylingconcept. N.a.v. het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met een stylingconcept. Hierin staat een eerste opzet voor het moodboard, een materialenlijst en uiteraard de offerte.

3. Locatiebezoek. Na akkoord staat jullie dag vast in onze agenda en plannen we een locatiebezichtiging in. Tijdens dit bezoek bespreken we de details en zullen we de verschillende opties bekijken.

4. Stylingplan. Na het bezoek aan de locatie maken we een compleet stylingplan. Hierin staat een uitgebreid moodboard en een lijst met alle stylingitems. Indien gewenst doe ik ook een aanbeveling voor een passende bloemist, zodat alles perfect met elkaar matcht.

5. Let’s go! Wij gaan vervolgens aan de slag met het verzamelen van alle styling-items en gaan opzoek naar perfect bijpassende stoffen en andere materialen.

6. Detailbespreking. Een aantal weken voor jullie grote dag plannen we een detailbespreking in. Tijdens dit gesprek bespreken we alles nogmaals door en zetten we de puntjes op de ‘i’.

7. Genieten. Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles perfect volgens plan gestyled worden. Jullie hebben nergens omkijken meer naar. De volgende dag komen we alle spullen weer ophalen.

Diner tafel
trouwceremonie

Interesse? Neem gelijk contact op