frgehtn

button

Onbezorgd genieten van jullie huwelijksjubileum

Willen jullie graag een onvergetelijke dag of avond maken van jullie jubileum, maar weten jullie niet goed waar jullie moeten beginnen. Of hebben jullie hier helemaal geen tijd voor en laten jullie (een deel van) de organisatie hiervan graag over aan een professionele eventplanner? Dan zijn jullie bij Jouw Event Team aan het goede adres. Jullie kunnen zelf aangeven welke hulp jullie kunnen gebruiken. Het kan zijn dat jullie al een heel duidelijk beeld hebben of juist nog niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, samenstellen zodat we er samen een onvergetelijk feest van kunnen maken!

Hoe ziet het pakket ‘Jubileum op maat’ eruit?

Jullie kunnen zelf aangeven welke hulp jullie nodig hebben (bijvoorbeeld vinden van locatie, catering, styling, entertainment, fotografie etc). Dit pakket is volledig naar eigen wensen samen te stellen

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Selecteren van de beste leveranciers voor jullie feest

Onderhandelingen met de leveranciers

Meedenken over de invulling van jullie feest

Gebruik van onze expertise en creatieve ideeën

Twee maanden voorafgaand aan jullie jubileum spreken we af op locatie om de dag door te nemen en twee weken voor jullie jubileum plannen we een uitgebreide detailbespreking in

Profiteren van ons netwerk en eventuele kortingen

Aanwezig op jullie feest om de dag te coördineren (indien gewenst)

De prijs voor het 'Jubileum op maat' pakket is geheel afhankelijk van jullie wensen. Het uurtarief dat wij berekenen bedraagt €40,- per uur.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten (€0,21 per kilometer vanaf Noordwijk)

Feestelijke hapjes
Lichtletter LOVE
Champagne
Kaarsen als decoratie
Feestelijke hapjes
Champagne

Hoe gaan we te werk om jullie huwelijksjubileum te organiseren?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een gratis en uitgebreid kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen en over jullie wensen te praten. Het kan zijn dat jullie al een heel duidelijk beeld hebben of juist nog niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee.

2. Offerte. Vervolgens sturen wij een offerte op maat en een plan van aanpak toe.

3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldige jubileumfeest neerzetten? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!

4. Plan van aanpak. Wij sturen jullie een gedetailleerd plan van aanpak op en daarnaast maken wij ook alvast een globaal draaiboek. Wij ga nu beginnen met de echte voorbereiding voor de zaken die geregeld moeten worden zoals we hebben afgesproken. Bijvoorbeeld het regelen van de catering, styling, vervoer, fotograaf etc..

5. Afspraak op locatie en een uitgebreide detailbespreking. In aanloop naar jullie huwelijksjubileum hebben wij regelmatig contact. Daarnaast spreken we twee maanden voor jullie feest af op locatie om de dag door te spreken en zullen we ongeveer twee weken voor jullie jubileum nog een laatste detailbespreking inplannen.

6. Final check. Vervolgen nemen wij contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.

7. De dag zelf. Indien gewenst zijn wij op jullie grote dag aanwezig als ceremoniemeester. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, de leveranciers en jullie gasten. Wij verzorgen de coördinatie van de dag en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Zoek je een ceremoniemeester voor jullie jubileum?  Kijk dan bij ons andere pakket.