frgehtn

button

Onbezorgd genieten van jullie huwelijksjubileum

Willen jullie graag zelf alle voorbereidingen treffen, maar op de grote dag onbezorgd kunnen genieten? En willen jullie ook niet jullie vrienden en familie belasten met deze grote verantwoordeling? Dan is het inhuren van een ceremoniemeester van Jouw Event Team de ideale oplossing! Jullie kunnen zelf alle voorbereidingen treffen, en wij zullen op de grote dag ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat alle leveranciers zich aan hun afspraken houden. 

Hoe ziet het pakket ‘Jubileum ceremoniemeester’ eruit?

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Opstellen van het draaiboek en een persoonlijke checklist

Adviezen over de beste leveranciers voor jullie huwelijksjubileum

Twee maanden voor jullie feest spreken we af op locatie om de dag door te nemen

Ongeveer twee weken voor jullie huwelijksjubileum plannen we een uitgebreide detailbespreking in

Laatste check met alle leveranciers

Aanwezig op jullie feest om alles te coördineren. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en alle leveranciers

De prijs voor het standaard 'Jubileum Ceremoniemeester' pakket bedraagt €495,-.

Het pakket is geheel naar jullie eigen wensen aan te passen. Extra diensten zullen per uur worden berekend á €40,- per uur. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten (€0,21 per kilometer vanaf Noordwijk)

Nagerecht
Cocktails
Nagerecht

Hoe gaan we te werk als jullie een ceremoniemeester in willen huren?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een gratis en uitgebreid kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen en over jullie wensen te praten. Het kan zijn dat jullie al een heel duidelijk beeld hebben of juist nog niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen. Alles is bespreekbaar en wij denken graag mee.

2. Offerte. Vervolgens sturen wij een offerte op maat en een plan van aanpak toe.

3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldig jubileumfeest neerzetten? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!

4. Plan van aanpak. Wij sturen jullie een gedetailleerd plan van aanpak toe en daarnaast maken wij ook alvast een eerste opzet voor het draaiboek.

5. Afspraak op locatie en een uitgebreide detailbespreking. In aanloop naar jullie jubileumfeest hebben wij regelmatig contact. Daarnaast spreken we ongeveer twee maanden voor jullie feest af op locatie om de dag door te nemen en plannen we twee weken voorafgaand aan jullie feest een detailbespreking in.

6. Final check. Vervolgens nemen wij contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.

7. De dag zelf. Op de dag van jullie huwelijksjubileum zijn wij uiteraard aanwezig als ceremoniemeester. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, de leveranciers en jullie gasten. Daarnaast verzorgen wij de coördinatie en zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt.

Na afloop van jullie geweldige feest blikken we graag met jullie terug op een succesvolle dag onder het genot van een glaasje bubbels.

Behoefte aan meer ondersteuning? Kijk dan bij ‘Jubileum op maat’.