frgehtn

button

Jullie kraamfeest tot in de puntjes verzorgd

Gefeliciteerd! Jullie verwachten binnenkort je kindje. Er komt de eerste weken veel op jullie af, en daarnaast willen jullie ook zoveel mogelijk genieten van het gezin. Heel begrijpelijk dat je er dan niet op zit te wachten als er continu kraamvisite over de vloer komt. Het organiseren van een kraamfeest is hiervoor de ideale uitkomst! Jouw Event Team kan de organisatie hiervan volledig uit handen nemen, zodat jullie je tijdens het feest kunnen focussen op de baby en de kraamvisite. 

Organisatie van A-Z

Jouw Event Team verzorgd jullie kraamfeest van A-Z. Denk hierbij aan het regelen van een mooie locatie of als jullie het thuis willen vieren zorgen wij ervoor dat alles klaargezet wordt. Daarnaast verzorgen wij de aankleding, hapjes, drankjes, ontvangst van jullie gasten en partymaterialen zoals tafels, partytenten en glaswerk.

Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag jullie wensen voor het kraamfeest. Hier kunnen jullie ook aangeven of wij nog andere zaken voor jullie kunnen regelen. Als extra’s kunnen wij bijvoorbeeld goodiebags, een sweettable, een fotograaf of vermaak voor de kids regelen. Alle wensen zijn bespreekbaar!

Neem voor onze prijzen en mogelijkheden contact met ons op, dan sturen wij je z.s.m. een offerte op maat toe.

Hoe ziet het kraamfeest pakket eruit?

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Regelen van de locatie, hapjes, drankjes, styling, ontvangst van jullie gasten en het verzorgen van overige partymaterialen zoals glazen, tafels, etc.

Het kraamfeest is volledig in te richten naar eigen wens. Bijvoorbeeld vermaak voor de kids, een sweettable, fotograaf, goodiebags, etc.

Selecteren van de beste leveranciers voor jullie kraamfeest

Uiterlijk twee weken voor het kraamfeest plannen we een detailbespreking

Gebruik maken van ons netwerk en eventuele kortingen

Budgetbewaking

Tijdens het kraamfeest aanwezig als coördinator. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten, locatie en leveranciers

1-min
Sweettable kraamfeest
Cupcakes babyshower
Bord it's a girl
1-min
Cupcakes babyshower

Hoe gaan we te werk om een kraamfeest te organiseren?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken.  Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee.

2. Offerte op maat. Vervolgens sturen wij een offerte op maat toe.

3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldig kraamfeest organiseren? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!

4. Detailbespreking. Uiterlijk twee weken voor jullie kraamfeest hebben we nog even contact (indien mogelijk op locatie) om de laatste punten door te spreken.

5. Laatste check. Vervolgens zetten wij de laatste puntjes op de i en nemen wij contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.

6. De dag van het kraamfeest. Daarnaast zijn wij op de dag van het kraamfeest aanwezig als coördinator. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en de leveranciers. Wij zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt en dat jullie onbezorgd kunnen genieten van het kraamfeest.

Interesse? Neem contact op!