frgehtn

button

Een gezellige en ontspannen babyshower laten organiseren

Wauw, je zus, nicht, dochter of vriendin is zwanger, super leuk! Nu willen jullie haar natuurlijk in het zonnetje zetten en een onvergetelijke babyshower voor haar organiseren. Maar hebben jullie onvoldoende tijd om de voorbereidingen te treffen en willen jullie de organisatie graag uit handen geven aan een professional? Schakel dan Jouw Event Team in, en wij zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke en vooral ontspannen babyshower hebben! 

Hoe ziet het babyshower pakket eruit?

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Geheel verzorgde babyshower, inclusief hapjes en drankjes

Selecteren van de perfecte locatie

Regelen van eventuele extra's, zoals een fotograaf, entertainment, uitnodigingen, etc.

Verzorging van styling

Uiterlijk twee weken voor de babyshower plannen we een detailbespreking

Coördinatie gedurende de babyshower

Kado voor de mommy-to-be en bedankjes voor alle genodigden

Confetti cakepops
roze baby cupcakes
Confetti cakepops
Babyshower of kraamfeest
Confetti cakepops
roze baby cupcakes

Hoe gaan we te werk om de perfecte babyshower te organiseren?

1. Kennismakingsgesprek. We starten met een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee.

2. Offerte. Vervolgens sturen wij een offerte op maat toe.

3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldige babyshower organiseren? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!

4. Detailbespreking. In aanloop naar de babyshower hebben we regelmatig contact. Daarnaast hebben we uiterlijk twee weken voor de babyshower nog een uitgebreide detailbespreking om de laatste punten door te spreken (indien mogelijk op locatie).

5. Laatste check. Vervolgens zetten wij de laatste puntjes op de i en nemen we contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.

6. De dag zelf. Daarnaast is er op de dag van de babyshower een eventplanner aanwezig als coördinator. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie en de leveranciers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt en dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de babyshower.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op!